Home » Lidmaatschap

Lidmaatschap Rijvereniging Bon Ami 2019

Wil je graag lid worden van onze vereniging? Stuur dan een mailtje naar rijverenigingbonami@hotmail.com voor meer informatie.

PAARD

Contributie Rijvereniging Bon Ami     40,00 euro per jaar

Afdracht KNHS                                   25,00 euro per jaar

----------------------------------------------------------------------------

Totaal                                                  65,00 euro per jaar

PONYS

Contributie Rijvereniging Bon Ami       15,00 euro per jaar

Afdracht KNHS                                     25,00 euro per jaar

-----------------------------------------------------------------------------

Totaal                                                    40,00 euro per jaar

Onze vereniging richt zich op het organiseren van KNHS wedstrijden. Dit is onze hoofdzaak.

Als lid van onze vereniging zijn er geen verplichte diensten, uiteraard stellen wij het zeer op prijs als vrijwilligers zich aanmelden.

Eventuele extra evenementen zullen op onze site en op Facebook bekend gemaakt worden.

Je startpas kan je zelf aanvragen via mijnknhs.nl uiteraard willen wij je hierbij helpen indien nodig.

Kijk voor meer informatie over andere startpassen op www.knhs.nl

Afmelden van het lidmaatschap kan men doorgeven voor 1 november 2018 per mail, je ontvangt hierna een bevestiging!

Je startpas kan je zelf aanvragen en afmelden via mijnknhs.nl

Startpassen zijn 1 jaar geldig dus als je een startpas hebt per 1 maart moet je voor 1 februari zelf afmelden via mijnknhs.nl!